O le A'oga Atina'e a Saina's Fun Underwear Industry

O le manaʻoga mo mea tau feusuaʻiga e faalilolilo, o lea e tele foi popolega e uiga i le sapalai i totonu o pisinisi.E ese mai i le mea moni o faʻasalalauga condom e mafai ona vaʻaia e saʻo, o isi oloa faʻatatau e mafai ona faʻatau atu filemu.

59ef-daa81a2d566f293ffb22e29764e59bf0
Atiina'e i

Mai le au'ili'iliga fa'avae, o le condom e mafai ona lofituina i fa'asalalauga mata'utia ma le mata'utia ona o le "saogalemu", ma pe o meata'alo fa'afeusuaiga po'o totonugalemu, o la latou apili fa'apitoa e na'o le "mana'o ma le fa'afeusuaiga".

Mo tagata soifua uma, o le fautuaina o le "manaʻo" ma le fiafia tele e manino lava e le faʻatagaina e tu ma aga masani ma agafesootai, o lea e leai se sexy lingerie na faʻamalosi e faʻaalia manino se faʻailoga ma faʻalauiloa.

I le 1986, na tuʻuina atu foʻi e Saina ni pepa talafeagai e faʻasaina ai le gaosiga ma le faʻatau atu o mea e fesoʻotaʻi ma feusuaiga.E leʻi oʻo i le 1993 na tatalaina ai e Beijing le faleoloa muamua o tagata matutua i Saina - le "Adam and Eva Adult Goods Store".

I le 1995, na faʻatagaina le gaosiga ma le faʻatau atu o oloa a tagata matutua.I le 2003, na tuʻuina atu ai e le National Food and Drug Administration se faʻaaliga i luga o le le pulea o fesoasoani faʻafeusuaiga faʻataʻitaʻi e pei o masini faʻafomaʻi, lea na faʻatagaina ai le gaosiga ma le faʻatau atu o oloa matutua e avea ma oloa masani.

I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga natia mo lingerie, condom, ma isi mea faʻatauvaʻa ua faʻateleina le tele.O uiga o tama'ita'i aga'i i totonu o lo'o iai fo'i se suiga tele.

I se tasi taimi, o le tele o tagata faʻaoga na faʻatau sexy lingerie o alii poʻo fafine ma se paaga, o lana galuega autu o le faʻaosofia o hormones ma faʻamalieina le isi pati;I le taimi nei, o le tele ma le tele o fafine o loʻo faʻatauina sexy lingerie e faʻamalieina ai i latou lava ma "faʻafetai ia i latou lava".

Atiina ae e
Atiina'e
Atiina'e-a

E tusa ai ma le kamupani faufautua maketi iiMedia, o le faatauina atu o oloa faatosina feusuaiga i Saina na siitia i le 50% i le 2019 i le $ 7 piliona, faatasi ai ma se fua faatatau o le tuputupu ae o le 35% i le 2020. I aso ua mavae, o ofuvae mama ma itiiti le faʻaalia sa sili atu ona lauiloa i Saina, ae i le taimi nei ua avea sitaili fa'apipi'i fa'alia manino ma vavalalata.

Ona o le mea moni o sexy underwear o se oloa faʻaaogaina ona o ana mea mama ma maaleale, atonu e tele ni faʻatauga toe faʻatau, e mafua ai le tele ma faʻaauau le faʻatupulaia o le manaʻoga mo ofuvae faʻalelei i le maketi.


Taimi meli: Me-06-2023